onsdag den 7. januar 2015

Følg disse top vægttab tips og du vil snart bytte ølmaven ud til en six-pack ...

For at beregne din BMI, skal du dividere din vægt (i kg) med din højde (i meter).
Hvis du har en høj procentdel af muskler, kan din BMI være højere end det anbefalede BMI (mellem 18,5 - 24,9 for mænd), uden at det faktisk er ensbetydende med at du er for fed. I sådanne tilfælde, kan du måle din tajle, for at lave en nærmere vurdering af, om hvorvidt du har brug for at tabe dig. Et taljemål på over 94 cm betyder, at du har en øget risiko for helbredsproblemer; en måling på over 102 cm betyder, at du har en høj risiko.
I alderen 20 til 39, bør du sigte efter 8-20% kropsfedt; mellem 40 og 59, bør du sigte efter 11-22%; og mellem 60 og 79 år mellem 13-25%. De fleste fitnesscentre vil være i stand til at måle dit kropsfedt for dig. 

Lyt til hvad dine kammerater siger

De fleste fyre ikke holde tilbage at fortælle hinanden, at de har »fået fedt« eller udviklet en øl mave. Hvis dine kammerater siger eller påpeger, at du har taget på, så er der sandsynligvis noget om snakken. Tag det som en indikator for, at du har brug for at tage lidt vægt.

Hvis du ikke føler sig tryg med tanken om at gå på en "diæt"


Prøv i stedet at fokusere på måder, hvorpå du kan forbedre dine spisevaner - til vægttab, der vil vare i den lange bane. Der er mindre stigmatisering knyttet til at spise sundt, og du vil ikke føle dig helt fortabt; for eksempel kan du lave en grøn smoothie lavet af grøntsager frem for den traditionelle frugt version.

Hvis du har en partner, så spørg dem om hjælp

De fleste kvinder vil blive glade og gøre alt for finde på sundere måltider og mindre portioner.

Få styr på det grundlæggende i at spise sundt


Som regel:

  • spise mere frugt, grønt og fuldkorn
  • have fisk to gange om ugen (herunder en servering af fed fisk som laks, makrel eller frisk tun)
  • vælge fedtfattige mejeriprodukter
  • Vælg magert proteinkilder såsom magert rødt kød og kylling
  • gå til friske, naturlige, uforarbejdede fødevarer; spise færre stegt og fed mad
  • skære ned på salt og sukker
  • se portionsstørrelser
  • drikker ikke mere end 3-4 enheder af alkohol på en dag

Lad dig ikke narre til at prøve low-carb diæter 

Store mængder af rødt kød, æg, fløde, ost, smør og stegt mad kan synes tiltrækkende, men kost baseret på disse fødevarer er normalt fyldt med arterie-tilstopning mættet fedt - og mænd er allerede en øget risiko for hjertesygdom i forhold til kvinder.
Kulhydrater er faktisk venner til vægttab i stedet for fjender, især hvis du vælger fuldkorn såsom fuldkornsnudler korn og pasta, brune ris, fuldkornsmel brød og grød, som vil alle bidrage til at fylde dig op - og holde dig fyldigere længere.

Spis fem portioner frugt og grønt hver dag

Frugt og grønt i skåle kan hjælpe dig til at huske at spise det du bør. Lige så vel som at lave en frisk smoothie til morgenmas, et æble mellem måltiderne, tilføje en tomat til din sandwich ved frokosttid og have masser af løg og svampe i en spaghetti bolognese til middag.

Spis færre grillbarer og vælge sundt

For eksempel, hvis du elsker kebab, vælg kylling spyddet stedet donner kød; gå efter kylling eller lille burger snarere end en dobbelt cheeseburger; vælge en tynd skorpe Hawaii pizza snarere end en udstoppet skorpe pepperoni én; og har kogt ris snarere end stegt eller pilau ris.
Spis en sund, afbalanceret måltid før du går til ud til fest, så du vil være mindre tilbøjelige til at få fat i en takeaway på vej hjem. Hvis du ikke har tid til en ordentlig måltid, vælge en fuldkornsmel sandwich eller suppe og et stykke groft brød.

Kør til fest...

så dine venner ikke vil holde opmuntrende eller tvinger dig til at have øl efter øl.
Alt alkohol er fyldt med kalorier, men mænd har tendens til at drikke øl efter øl er den værste løsning - og jo stærkere pilsner eller øl, jo flere kalorier vil indeholde. En øl af almindelig styrke indeholder omkring 165 kalorier, mens en stærk pilsner indeholder 250 kalorier - muligvis kan det forklare, hvorfor du aldrig se James Bond med en fadøl i hånden!
Enkelte foranstaltninger af spiritus med lav-cal mixere som light cola eller er det bedste valg med kun 50 kalorier hver.
En cider af appelsinsaft og limonade indeholder omkring 160 kalorier, mens en drink af almindelig cola indeholder lige så mange kalorier som en øl af stærk lager - omkring 240!

Vær ikke bange for at fortælle en hvid løgn ...

hvis nogen af ​​dine venner begynder at sætte spørgsmålstegn ved dig om, hvad du spiser og drikker. Hvis du er væk fra sprut fortælle dem, du er på antibiotika; Hvis du springer burger og fries fortælle dem, du har forhøjet kolesterol, og lægen har fortalt dig at skære ned på fedt; eller hvis du spiser mere fuldkorn kulhydrater, frugt eller grønt fortælle dem, du er i træning til en sportsbegivenhed, såsom en halvmaraton eller triathlon.

Må ikke bare se sport ...

fra komfort i dit lænestol eller lokale pub. I stedet bør du prøve selv at spille det.
Tænk tilbage til det, du elskede i skolen - fodbold, cricket, rugby eller tennis, - og overveje at deltage i en lokal klub. 
Arranger sociale arrangementer om at spille sport, også - for eksempel få en gruppe unge venner sammen og gå efter et spark rundt i parken i weekenden. Og hvis du har en fitness medlemskab, skal du sørge for at du bruger den.
Uanset hvad du gør, ikke vente, indtil du har været diagnosticeret med et sundhedsmæssigt problem, før du tager handling! Vægttab vil give dig mere energi og bidrage til at forbedre alt fra dit helbred og forventer, at din selvtillid og kærlighedsliv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar